Актьор спаси човек по време на спектакъл 09.12 | 18:40

Дарин Ангелов прекъснал представлението си, за да помогне на зрител, който се задушавал

От iNews.bg

Актьор спаси зрител по време на представление. Това не е сцена от филм, а реална ситуация, случила се миналата неделя в Народния театър "Иван Вазов".

По време на спектакъла "Дългият път на деня към нощта" Дарин Ангелов чува похъркване от публиката. Първо си мисли, че някой е задрямал, но малко по-късно чува същите звуци. Поглеждайки към публиката видял 46-годишен мъж на първия ред, който си е глътнал езика. Актьорът веднага слиза от сцената и се втурва към зрителя. Докато се опитва да помогне обаче, мъжът захапва дланта му. Тогава Дарин сваля колана си и така успява да извади езика на пострадалия, разказва самият той пред БНТ. Благодарение на реакцията му сега човекът е жив и здрав.

Актьорът обаче не приема случилото се за нещо, с което трябва да се хвали. "Бил съм на точното място в точния момент по стечение на обстоятелствата. Смятам, че всеки един човек би реагирал по подобен начин. Няма нищо по-ценно от човешкия живот, ако ще и легенди да играят по сцената. Изобщо не се замислих, втурнах се и помогнах", разказва Ангелов.

Водещи

Най-четени