Ал Пачино ще става баща на 71? 07.02 | 16:09

39 години по-младата му приятелка иска да роди дете от актьора

От Олга Андреева

Приятелката на Ал Пачино, Лусила Полак, призна, че ѝ се иска да има дете от актьора, който има три деца от предишни бракове.

32-годишната аржентинка вече има 14-годишна дъщеря Камила от първия си брак, но споделя, че обмисля идеята с Пачино да си направят бебе.

На въпрос дали понякога си мисли за деца с партньора си, въпреки, че е на 71 години, топмоделът изненадва с отговора си: "Да, понякога си мисля. Има моменти, в които си казвам "Няма ли да е страхотно да имам още едно дете?".

Защото съм на етап от живота си, в който определено бих се радвала на майчинството. Аржентинките са със силно майчинско чувство - може би именно заради това мъжете се влюбват в нас.

Но пък от друга страна си казвам, че това би означавало да започна всичко отначало, да се лишавам от сън, да сменям памперси, да загубя свободата си..."

Лусила не е сигурна и дали иска да се омъжи за Ал, но е категорична, че е щастлива с връзката, която имат, посочва Contactmusic.

Красивата моделка уверява, че голямата разлика във възрастта не им създава никакви проблеми, тъй като "Ал е млад по душа".

"Той е много по-млад емоционално и ежедневието му прилича повече на това на мъж на 40, отколкото на мъж на 80 години. Освен това е невероятно секси, това никой не може да го отрече, нали?"

Водещи

Най-четени