Албена Вулева смени попрището си и стана рецепционистка в хотел в Кипър 21.06 | 17:15

„Албена се засели в крайбрежния ни град Пафос преди 4 години, а работата си на рецепция започна преди 2 години“, споделят нейни колеги.

От iNews.bg

Албена Вулева смени попрището си и стана рецепционистка в хотел в Кипър, пише Ретро. Бившата скандална телевизионна водеща и риалити героиня емигрира в островната държава, за да намери спокойствие и нови възможности за кариерно развитие.

"Албена се засели в крайбрежния ни град Пафос преди 4 години, а работата си на рецепция започна преди 2 години", споделят нейни колеги.

Според служителите Вулева много рядко се прибира в България, а след това бърза да се върне в Кипър. Турската част на островната държава й харесва повече, а но я посещава главно за екзотични почивки.

"Албена се държи много добре с всички туристи и винаги е усмихната. Отзивчива е и се разбира перфектно с руснаците", казват колегите й, които са чували за кариерата й у нас.

По всичко личи, че Вулева се е устроила добре и живее по нейните правила. Според слухове Вулева не спирала да се оглежда за богат кипърец, който да ѝ осигури мечтаното охолство, спокойствие и сигурност.

Самата тя признава, че нейните 48 години изобщо не били спирачка за мъжкия интерес. Албена уточнила, че чужденците я харесвали много повече от българите. Според нея в родината ѝ мъжете били не само мързеливи, но и невероятно стиснати.

Водещи

Най-четени