Албена Михова проплака: В дома ми живеят духове 25.10 | 17:45

Актрисата и синът й - също актьор, ридовно ги виждали и им оставяли храна на масата

От iNews

Албена Михова шокира обшеството с откровения за мистични явления, случващи се в дома й. Заедно със сина си Мартин Желанков, който също е актьор, Михова разкри в тв ефира, че и двамата редовно виждат духове. Тя споделя, че духовете са нейни починали роднини, които продължават да я навестяват, пише Ретро. 

Мартин разказва за необясними ситуации, които се случват от детството му. Един от най-запомнящите се случаи е, когато като дете вижда мъжки дрехи - карирани бермуди и риза, висящи във въздуха, въпреки че такива дрехи в дома му не съществуват. Албена също е имала странни преживявания, като най-плашещото било появата на призрак на дете със зашита уста до хладилника в дома им.

Актрисата разкрива, че в началото не знаела как да реагира на тези явления и се допитала до екстрасенс. Според него духовете, които тя и синът й виждат, може да са на деца, загинали в бедствия на другия край на света. Въпреки това Михова вярва, че става дума за роднини, които не искат да я оставят сама. 

За да поддържа мира в дома си, Албена следва определени ритуали, които включват прекадяване на къщата с билки и оставяне на храна на масата вечер. Тя е убедена, че това е начин да покаже уважение и благодарност към духовете. Актристата споделя, че вярва, че духовете също имат нужда от храна и грижи, въпреки че вече не са част от физическия свят. 

Водещи

Най-четени