Алекс Раева се отказва от сериалите 05.09 | 13:44

Алекс и DJ Дончо до месец ще пуснат новия си сингъл

От Пламена Вълчева

Певицата Алекс Раева не иска да развива кариера в телевизионен план. След като влезе в ролята на Нина Роси в "Седем часа разлика”, тя не е получавала оферти за роли на малък екран.

Тя смята, че това се дължи на факта, че продуцентът на драмата Маги Халваджиян приключи отношенията си с bTV и премести екипа си в Нова, а там производството на БГ сериали не е приоритет, пише в. Монитор. 

"Не съм сигурна, че бих се захванала с такова нещо отново. Израснала съм в актьорско семейство, но не мислех, че заснемането на една сцена изисква толкова къртовски труд. Това е сложна работа. Актьорският свят е много уморителен”, споделя водещата на X Factor.

Алекс се надява, че преди да започнат големите концерти в X Factor, ще има възможност с любимия й DJ Дончо да се гмурнат в Червено море. Алекс и DJ Дончо вече са изучавали подводните красоти на Бали, Сейшелите, Куба и Мозамбик. 

До месец с Дончо ще пуснат новия си сингъл. Just Dance, който вече си има и видео, дело на Костадин Кръстев-Коко. "Ще загатна само, че в него се вихрят професионални танцьори, този път не се кълча аз”, усмихва се Раева.

Водещи

Най-четени