Александър Кадиев се развилня в предаването си 21.03 | 15:00

Изпълни мисията си да разбере какво е да си жена

От iNews.bg

Водещият на "Преди обед" Александър Кадиев определено разбра колко е трудно да си жена. Известният актьор изпълнява мисия, поставена му от зрителките на предаването, той трябва да разбере какво е да си жена.

Миналата седмица се подложи на кола маска, а тази заложи на макиажа. Определено се прояви като доста неук в гримирането, след като сложи тъмни сенки над годния клепач. Гримьорката Мария го спря и го попита коя жена си слага тъмно там, а Сащо иронично отговори аз.

Най-голям проблем му създаде извивачката за мигли, както и молива за очи:

"Много ме е страх да не си извадя окото, защото ще ми трябва", стресна се тв водещият.

Според него разкрасителните салони са предназначени са абсолютни мъчения.:

"Оставаш без вежди, без кожа, кръв тече от тебе, изваждаш си окото, абе не е място за хора", констатира Кадиев.

Накрая заприлича по скоро на клоун, отколкото на добре гримирана дама, но Александър винаги се е славел с отлично чувство за хумор и това не го притесни:

" Отне ми към 40 мин., мисля че съм се гримирал общо взето добре, според някои хора е малко криво и в повече, но според мен това са хора без вкус, аз много се харесвам", заяви той.

Кадиев отправи и телевизионно послание към майка си Катето Евро:

"Майче, все казваше колко съм бил грозен като съм се родил, сега харесвам ли ти, изглеждам почти както когато се родих", забавляваше се актьора.

След мъчителната за него процедура, той реши да си направи и педикюр, което се оказа по-лошо дори от гримирането.

Александър си пусна Мадона за кураж, но и тя не му помогна в този тежък момент. Накрая не пропусна да поздрави и гаджето си Таня:

"Танче, прибирам и мисля че ще ме харесаш. За първи път в живота си ще бъда по-сладък от собственото си гадже, което е жена между другото, жена е бе!", държеше да повтори Сашо.

След цялата мъка, той заяви, че мъжете трябва да уважават дамите, че се подлагат на подобни мъчения, това било саможертва.

Александър продължава с мисията си и другата седмица, ще го видим като жена в напреднала бременност.

Разгледайте преобразяването на Сашо Кадиев в нашата галерия.

 

 

 

Водещи

Най-четени