Алисия мъчи Валери младши с диети 06.07 | 13:26

Певицата карала хлапето да яде само риба

От iNews.bg

Попфолк певицата Алисия, която още преди години си спечели прозвището българската Виктория Бекъм, не е сред най-разговорливите светски личности що се отнася до личния живот. Въпреки това тя от време на време разкрива по малко от случващото се в личния ѝ живот.

По всичко личи, че изпълнителката е изключително взискателна към себе си и външния си вид. Затова продължава да изглежда перфектно, макар преди време да роди. Оказа се обаче, че тя има доста сериозни изисквания и към сина си – Валери Младши.

"Обещах на мама, че съм на диета и вече ям само риба и пия вода. На диета съм, защото имам среден корем и затова сега като изядох тези две риби, имам плочки", обясни малкият Валери пред Нова ТВ.

Заедно с това певицата призна, че в миналото е правила някои грешки. Това обаче изобщо не я притеснява, защото няма човек, който никога да не бърка.

"Човек не може да бъде перфектен в целия си живот и няма как аз да очаквам от себе си да бъда перфектна, във всяка ситуация да постъпвам правилно и всичко да върви гладко като по вода. Ако е така, аз самата няма да оценя много неща, а и ще има нещо нередно в цялата тая работа. Няма перфектни животи", допълни Алисия.

Водещи

Най-четени