Алисия разкри истината за войната с Николета 17.12 | 10:00

Песента не е адресирана към нея, нито я имитира

От Мартина Панайотова

"Не водя война с Николета, нито пък й подражавам на прическата, както се твърди", заяви фолк певицата Алисия в студиото на Николай Бареков по TV7.

Фолк дивата заяви, че новата й песен няма нищо общо с Николета и не е адресирана към нея.

"Нямам никакви отношения с нея. Нямам вина, че тя се вижда в песента.", обясни майката на първото дете на Валери Божинов.

Не е търсен ефект, просто темата е нова. И понеже стана хит, вече съм сигурна, че не сгреших, а кой по какъв начин се опитва да се закачи, си е негов проблем.”

Фолк дивата тя обясни, че Николета тръгнала при фризьор от същото студио, където си прави косата и тя, като намекна, че по-скоро Николета копира нея.

Алисия не бе особено словоохотлива по темата за драматичната раздяла с футболиста и баща на детето й, само уточни, че се е случила по вина и на двамата.

В тежкия миг след това я намерил Ники Михайлов, а всичко тръгнало като телефонна любов. Дългите телефонни разговори прераснали във връзка.

Алисия призна още, че дълго време преди това е познавала вратаря покрай колегата му на терена в националния - Валери Божинов. Синът на Боби Михайлов обаче се появил в момента, когато й било най-тежко:

"Намери ме наранена. Разсеях се от раздялата с бащата на детето ми", разкри певицата.

Двамата с Ники Михайлов, който рита в холандското първенство, ще изкарат и Коледа, и Нова година в чужбина, но певицата не издаде къде. Засега двамата не планирали сватба, радвали се на любовта си и връзката си.

За новата година тя си пожела на първо място здраве, защото преживяла тежко заболяване през отиващата си 2012 г.

Водещи

Най-четени