Алисия ще получи „само“ 2000 лв. от Божинов 07.03 | 12:14

Месечната издръжка ще осигури „отличен стандарт на сина му, а не охолен живот на майка му“

От Олга Андреева

След като Иван Христов публично заяви, че няма намерение да плаща издръжка, която да отива за майката на детето му, Вихра, или нейния нов приятел, сега и Валери Божинов, който минава по същия път, показа, че няма да осигури охолство на бившата си съпруга Алисия.

Поп фолк певицата искаше от Божинов 300 000 лв. по банкова сметка, 10 000 евро месечна издръжка, екзотични почивки, както и апартамента в столичния квартал "Изгрев".

Според съдебното решение, излязло на 5 март обаче, футболният национал ще плаща месечна издръжка от 2000 лв., съобщи в. "24 часа".

Адвокатката на Божинов, Виолета Димитрова, коментира, че решението на съда е "абсолютно справедливо". "Правата се приписват на майката, а на Божинов се присъждат исканата от него месечна издръжка и условия, които да осигурят отличен стандарт на сина му, а не охолен живот на майка му".

Играещият в "Лече" футболист ще може да взема Валери-младши при себе си в Италия за една седмица всеки месец, да го води на лятна почивка за 20 дни, както и да го среща със настоящата си съпруга Николета Лозанова, от която чака дете.

Нито Божинов, нито Алисия, която ходи с вратаря на националния отбор по футбол Николай Михайлов, се явиха лично в съда, а оставиха юристите им да довършат битката.

Водещи

Най-четени