Амбър Хърд поиска ограничителна заповед срещу Джони Деп заради побой 28.05 | 10:10

Актрисата се яви насинена в съда

От iNews.bg

Американският актьор Джони Деп получи ограничителна заповед, след като съпругата му Амбър Хърд се яви пред съда със синини по лицето. Актрисата твърди, че е била ударена от съпруга си.

30-годишната красавица подаде молба за развод в понеделник няколко дни след смъртта на майката на Джони Деп. Освен това тя пледира да получава издръжка от 52-годишния си бивш съпруг след развода им. Той пък отказа категорично да плаща издръжка.

ДнесХърд се е явила пред съда с видими следи от удари по лицето, което е довело до незабавното издаване на ограничителна заповед спрямо звездата от "Карибски пирати", заяви представител на съда, цитиран от АФП.

Амбър е подкрепила твърденията си и със снимки и е заявила, че се страхува да не бъде наранена отново. Съдебната заповед ще е в сила до 17 юни. Според изискването Джони Деп не може да се приближава на повече от 100 ярда (91 метра) от бившата си половинка.

"През цялата ни връзка Джони упражняваше вербално и физическо насилие над мен”, е заявила Хърд под клетва. Тя е прибавила като мотив за развода им, че "миналото на съпруга й съдържа доказани злоупотреби с алкохол и наркотици и се страхува от нрава му".

Сайтът на холивудските звезди ТМЗ публикува снимка на Хърд с насинено дясно око, като според неговите източници Деп я е замерил с "Айфон”-а си миналата събота. Информацията гласи още, че актьорът предложил пари на жена си, за да си замълчи за инцидента, но вместо това в понеделник тя е подала молба за развод.

След инцидента в събота обаче Амбър отказала да предяви обвинения срещу съпруга си.

 

Джони и Амбър се ожениха през февруари 2015 г. Двамата се срещат за първи път по време на снимките на филма "Дневника на едно пиянде" (The Rum Diary) през 2011 г.