Америка не беше виждала първата си дама гола. Е, това може да се промени!(снимки) 01.08 | 14:13

Пуснаха провокативни снимки от манекенското минало на горещата г-жа Тръмп

От iNews.bg

Досега американският народ не беше виждал първата си дама без дрехи. Е, това е на път да се промени, ако кандидатът на Републиканската партия Доналд Тръмп бъде избран за президент на САЩ.

След като официално бе обявено, че ексцентричният милиардер ще се надпреварва за държавен глава на Съединените щати, враговете му от Демократическата партия, а и не малко от републиканската, отново се заровиха в пикантното минало на атрактивната му трета и последна засега съпруга – словенския бивш модел Мелания.

1756702

На бял свят излязоха горещи снимки на бившата манекенка, на които тя позира напълно гола, съобщава "Дейли Мейл”, цитиран от 24 часа. Фотосите са правени през далечните 1995 и 1997 г. за френско мъжко списание. Тогава апетитната словенка е само на 25 години. На една от снимките тя позира чисто гола, само с черни токчета и ръка на интимните части.

1756704

Сесията е публикувана в януарския брой от 1996 г. на сп. "Макс”, което от 2006 г. вече не е на пазара. Снимките са направени от французина Але де Базевил, който твърди, че това се е случило в Манхатън през 1995 г., когато Мелания се е борила да си изгради кариера на модел.

Целта на публикациите е ясна: "Вижте що за жена ще е следващата първа дама на САЩ, ако гласувате за Тръмп”.

 

Според експерти обаче съвсем не е сигурно, че това ще отблъсне избирателите на Тръмп. Може дори да се получи обратен ефект и доста хора да бъдет мотивирани да изберат скандалния милиардер за президент.

Водещи