Анджелина Джоли – една модерна светица 15.05 | 11:55

Знаменитостите се възхитиха от постъпката на звездата

От Мартина Панайотова

Знаменитости изказаха възхищението си от смелата постъпка на Анджелина Джоли да се подложи на превантивна двойна мастектомия, съобщи AP.

"Тя вдъхнови милиони жени по света. Тя е по-секси от всякога", заяви Шарън Озбърн, която миналата година също се подложи на подобна превантивна процедура.

"Отправяме нашите молитви към Анджелина и нейното семейство. Желаем ѝ бързо възстановяване. Браво за смелия ѝ пример. Бъди здрава, Анджи!", написа носителката на "Оскар" Октейвия Спенсър в Twitter.

"Няма разлика между звездата Анджелина Джоли и жената Анджелина Джоли, изказа възхищението си генералният директор на филмовия фестивал в Кан Тиери Фремо. Тя взема винаги смели решения, спомнете си режисьорската ѝ работа. Сега още веднъж доказа, че не мисли само за себе си, а за всички жени по света, които страдат от същата болест!"

"Личният избор на Анджелина е добър пример за всички жени, че борбата с рака на гърдата може да бъде успешна. Нейната стъпка беше в правилната посока", коментира моделът на Victoria Secret Адриана Лима, цитирана от БТА.

"Анджелина направо ме срази, написа актрисата Нина Добрев в своя сайт. Нейното решение явно е било трудно, но ще вдъхнови мнозина!"

"Благодаря ти, Анджелина, че сподели публично своето изпитание. С тази си постъпка ще помогнеш и ще вдъхновиш много жени по света", написа в Twitter певицата Кайли Миноуг, която също имаше рак на гърдата.



Водещи

Най-четени