Анджелина Джоли не поканила баща си на сватбата 31.08 | 14:29

Джон Войт е научил от интернет за венчавката на дъщеря си

От Пламена Вълчева

Новината на седмицата - сватбата на Анджелина Джоли и Брад Пит изненада дори медиите, след като двойката реши да остави в тайна венчавката. 

Анджелина и Брад се ожениха във Франция, в малък параклис на частна церемония в присъствието на малка част от семейство и приятели. 

Освен тази обрана група хора, които са били наясно със събитието, никой друг не е знаел за тайната церемония на Бранджелина, включително и бащата на булката - Джон Войт. Актьорът не е присъствал на сватбата и не е бил поканен. По същото време той е бил на церемонията по връчването на отличията., пише Hollywood Reporter.

Джон Войт е научил за сватбата на дъщеря си от интернет, където гръмна новината за тайната церемония във Франция. Актьорът коментира, че все пак е много щастлив за семейството. "Много съм щастлив, че най-накрая мога официално да нарека Брад мой зет. Той е прекрасен човек, който много обичам."

Той добавил, че се радва за младоженците и, че това е дълго чакана сватба. Актьорът дори има намерение да ги посети в Европа, където Брад и Анджелина работят по снимките на нов проект. 

Водещи

Най-четени