Андре Токев: Случилото се е прочетена и затворена страница 26.12 | 13:40

Топготвачът и ъдъщеря му Елиза с емоционална изповед в ефир

От iNews

Разкаялият се Андре Токев и малката му дъщеря - Елиза Токева, дадоха емоционално интервю в Деня на бащата. Интервю за грешката, осъзнаването, понасянето на последствията и силата на семейството. 

От началото на годината до 20 юли известният готвач беше в затвора, след като през ноември 2021 г. бе заловен да шофира пиян, с разкъсани гуми на автомобила си, само по джанти. Токев реши да се покае публично и да сключи споразумение с прокуратурата. И да лежи ефективно. Беше осъден на 10 месеца затвор, но впоследствие присъдата му беше намалена с три месеца.

На Коледа след поуката от живота Андре и Елиза Токеви се явиха заедно в студиото на "Преди обед" по bTV. 

"Случилото се е прочетена и затворена страница. Разбира се, животът след тези събития се промени. Мисля, че сега нещата са още по-добре, защото някой път човек има нужда да се дръпне настрани. Или някой да го дръпне. И да осъзнае или преосъзнае смисъла на живота си. Пълната подкрепа - моето семейство беше винаги до мен не сто, а хиляда процента. И Елиза, и Рената, и моята съпруга много ми помогнаха, за да преодолеем тази задача. Даже сега се чувстваме още по-добре, защото това нещо ни сплоти още повече", заяви Андре Токев в "Преди обед" по bTV.

Водещи

Най-четени