Андреа избухна: Ако Парис Хилтън раздаваше книги на децата, щеше да е "много положително"! 18.09 | 12:14

Фолк певицата демонстрира "морално възмущение" в социалната мрежа

От Лазар Тодоров

Андреа направи специално изявление на своята лична Facebook страница, с което споделя разочарованието си от критиките, които се насочиха към нея след посещението ѝ в 138-мо СОУ.

Фолк певицата се включи, заедно с Валери Божинов в кампанията "Книга за първия учебен ден". Те раздаваха книги на ученици на 15 септември. Кубрат Пулев също е бил поканен, но тъй като не е могъл да дойде, певицата го е заместила.

След посещението на Андреа в училището, много родители бяха изумени от нейното присъствие в училищното заведение на откриването на учебната година. Родителите смятат, че децата им не могат и не трябва да взимат пример от фолк певица, която да ги посреща на входа на школото.

След напиращите недоволство и възмущение на родителите, във Facebook Андреа написа, че се е включила в инициатива с голямо удоволствие. Тя смята, че не поп-фолкът е проблемът на българското образование и на нейн гръб се прави сензация.

"Да, обличайки удобната мантия "фолк певица” винаги е лесният път да превърнеш нещо в сензация. Защото съм сигурна, че ако момиче като Парис Хилтън беше раздавало книги за първия учебен ден, днес това щеше да бъде "много положителна НОВИНА”. Без дори да се замислим кой е раздавал тези книги? Всъщност това е основният въпрос, КОЙ Е ДОСТОЕН ДА РАЗДАВА КНИГИ ЗА ПЪРВИЯ УЧЕБЕН ДЕН В БЪЛГАРИЯ? Мадона, Анджелина Джоли или Селена Гомез?

В такива дни ми се иска да бъдем повече българи..."

"Ако това наричате "лош пример”, тогава представям си какви са критериите ви за доброто. Не се срамувам от това, че се отзовах да направя по различен първия учебен ден на малките ученици.", коментира блондинката.

Фолк дивата призова всички да оценяват повече българското, българските артисти, към които тя се самоопределя, и труда на хората, за да не бъде и техният труд "оплют" така някой ден.

Водещи

Най-четени