Андрей Слабаков: Тотално безсмислен референдум 27.01 | 21:32

Всичките да върнат парите за референдума, се обявиха „обикновените“ гласоподаватели Андрей Слабаков, Иван Ласкин и Сашо Дойнов

От Кремена Бедерева

Тотално безсмислен референдум. Това обяви режисьорът Андрей Слабаков по време на дискусионното студио по "Нова телевизия".

"Как ще ги даде парите за референдума на майките, като точно той (Бойко Борисов, бел. ред.) ги взе от майките", обяви пък актьорът Иван Ласкин.

А всичките да върнат парите за референдума, се обявиха "обикновените" гласоподаватели в ефира на "Нова телевизия" Андрей Слабаков, Иван Ласкин и Сашо Дойнов.

"Тотален противник съм за референдум за пушенето", пък каза Слабаков.

"Това е все едно да има Министерство на поезията", продължи Ласкин. "Политиците в България са измамници", допълни още Ласкин. "Толкова е гадна цялата тази ситуация, че не съм гледал нищо и никакви политици", продължи Ласкин.

До 5-6 г. ще настъпи ад, защото ще се появи поколението през 90-те години, родените, които няма да работят. Моят референдум е за ГМО, може да изглежда малоумно, но товарим децата си. Не искам да ям домати с криле", обяви Слабаков.

Водещи

Най-четени