Анелия отвя всичките си колеги 18.07 | 11:57

Песента на гласовитата певица е най-предпочитания хит на лятото

От Мартина Панайотова

Анелия е най-активната фолк изпълнителка на това лято. Гласовитата певица оглави Топ 30 на летните хитове, за който гласуваха феновете на списание "Нов фолк".

Песента й "Яко ми действаш” спечели най-много гласове, като изпревари Андреа и Азис с "Пробвай се” и Галена със "Спри ме”, съобщават от изданието.

В челната десетка са още "Лудата дойде” на Преслава под №4, следвана от "За контакти” на Цветелина Янева, "Сен Тропе” на Азис, "Да видя какво е” на Джена, "Като те почна” на Кали, "Дива нощ” на Глория и "Защо повярвах” на Камелия.

Над 2300 почитатели дадоха своя вот за любимите си песни, които ги настройват на лятна вълна, независимо кога са излезли. Въпреки че сред предложенията имаше заглавия от различни години, резултатите сочат, че феновете предпочитат да гласуват за актуалните хитове.

"Първо благодаря на всички фенове, които са гласували и обещавам, че занапред ще правя все по-хубави и по-хубави проекти", сподели Анелия. Тя благодари и на екипа, работил над "Яко ми действаш" – композитора Николай Пашев, текстописеца Йордан Ботев и режисьора на видеото Станислав Христов – Стенли.

Междувременно и дуетът на Анелия с Илиян "Не исках да те нараня" бележи истински бум сред меломаните. Песента оглавява много от музикалните класации и e неразделна част от клубните партита.



Водещи