Ани Ленъкс се оплака от феновете и от живота на звезда 12.11 | 18:22

Прочутата певица споделя, че да си знаменитост се е оказало много тежко

От Нели Минчева

Станала известна по целия свят още от първите си хитове през 1983 г. с групата Юритмикс, Ани Ленъкс бързо си дала сметка, че популярността има сериозни недостатъци. Това споделя самата тя пред Paris Match.

„В началото на кариерата си се зарадвах на статута си на звезда. После осъзнах, че цената, която трябва да бъде платена, е загубата на анонимността и последствията от това. Психологически, това може да бъде много трудно“, допълва Ленъкс.

„Нормалният живот вече не е възможен. Трябва да се научиш как да бъдеш някой, когото всички наблюдават, и да оставаш елегантен при каквито и да е обстоятелства. Освен това феновете ме притесняват. Погледнато отстрани, този живот изглежда прекрасен, но съвсем не е така.“

Занапред британската звезда, която е майка на две деца – на 17 и 19 години, иска да води спокоен живот. „Станах домошарка и това много ми харесва. Обичам да се разхождам в Лондон, да посещавам библиотеките. Много съм доволна, когато вечер се прибера у дома.“

55-годишната Ленъкс допълва, че не смята да прави повече концерти, те я уморявали както физически, така и емоционално. Певицата казва още, че има и болки в гърба и „с други думи – остарявам. И ако трябва да бъда честна, толкова дълго съм била на сцена, че това вече изобщо не ми е интересно“.

Водещи

Най-четени