Ани Салич била на косъм от смъртта 06.04 | 11:37

Водещата все още не може да забрави ужаса

От iNews.bg

Телевизионната водеща Ани Салич преживяла нещо ужасно по време на раждането на сина си Лазар. Тя била на косъм от смъртта, защото изпаднала в кома и едва успели да я спасят. И макар че все още не може да забрави случилото се, реши да разкаже пред списание Love Style.

За щастие, това не я спряло да иска второ дете и така се появи малката Хана. Оказало се обаче, че за нея трудностите и изпитанията не спират дотук. Тя има друг здравословен проблем и се налага операция на гърдата. Само преди година пък пада, жестоко си чупи крака и около месец ходела с пирони в крака.

Като изпитание Ани Салич определя и напускането си от bTV. Ужасно много се разочаровала, когато разбрала, че вече не я искат в екипа на медията. Моментално подала молба за напускане и отказала да преговаря. Тогава ѝ предложили 10 годишни заплати накуп и ново предаване, само че тя била непреклонна в решението си.

"Няма да простя на колегите си, които срещу името ми написаха "сребролюбец". Беше ми тежко, много плаках! Но най-обидно ми беше, че в официалното съобщение за напускането ми нямаше едно "Благодаря", споделя Ани.

Водещи

Най-четени