Ани Хоанг: Нямам никаква изгода от Люси 12.07 | 12:10

Режисьорът не я уредил на лятното турне на Планета

От iNews.bg

Ани Хоанг призна, че няма изгода от гаджето й Люси Иларионов. Талантливият режисьор е главно действащо лице на турнето "Планета Лято 2014", а изпълнителката няма да бъде част от него.

"Ани е още малка и има много път в кариерата си. Шефът ни сам покани изпълнителките, аз не съм се месил. Но Ани ще вземе участие на афтър партитата след големите концерти.", сподели Иларионов пред Петя Дикова по bTV.

1334877Тв водещата се постара да направи гостуването на двойката специално, като включи няколко световни звезди в разговора. Всеизвестен факт е, че талантливият режисьор е работил с много чужди звезди, които определено са очаровани от него.

Супер звездата на гръцката музика Никос Вертис е близък приятел на Люси и двамата освен, че работят заедно, често се и чуват. Освен с него, Иларионов е снимал с Александра Стан и Марио Уинас, който също похвали нашето момче за изявите му и заяви, че е истински професионалист.

Ани и Люси завършиха като обещаха на Петя Дикова да й гостуват пак и издадоха, че тазгодишното "Планета Лято 2014" ще представи невиждано шоу.

1334875

1334876

Водещи

Най-четени