Ани Хоанг приклещи българския Бийбър (ВИДЕО) 03.04 | 10:42

Певицата провокира със скандална песен

От iNews.bg

Поп фолк певицата Ани Хоанг представя поредната доста скандална песен. Тя се казва "Да го правим" и в нея брюнетката е екзотична лолитка, флиртуваща със секси младеж. Всъщност хубавецът е българският Бийбър – моделът Ерик Трифонов.

Покрай палавия сюжет на видеото и фактът, че партньорът й няма още 18 години тръгнаха какви ли не слухове. По този повод обаче Хоанг побърза да разясни, че тя и половинката й Людмил Иларионов са направили необходимите проверки, преди да промотират клипа.

"Във връзка с изкуствено създадения от някой медии и "доброжелатели" скандал за новото ми видео и "неприличното" послание, което предава на зрителите. Държа да разкрия, че още преди появата му в телевизионен ефир аз и Телевизия Планета се допитахме до Държавната Агенция за Закрила на Детето, относно: критериите за оценка на съдържание, което е неблагоприятно или създава опасност от увреждане на физическото, психическото, нравственото и/или социалното развитие на децата.

От своя страна, Държавната Агенция за Закрила на Детето, след като изгледа "Да го правим", ни увери, че не вижда абсолютно нищо смущаващо или нередно.

Създадох проект, чиято цел е само и единствено да забавлява. Моята лична преценка, както и на целия екип, който вложи всичко от себе си, е че сме създали изключително позитивен продукт", написа Ани в профила си във Facebook.

Водещи

Най-четени