Анимационерите декларират завръщането си с голям концерт 09.10 | 16:13

Авангардната формация свири с басистката на Moby

От Мартина Панайотова

След като бе оповестено раздвижване около една от най-авангардните български групи – Анимационерите, стана ясно, че бандата готви реюниън, като в състава й като гост се включва басистката на Moby - Светлана Василева.

Първият концерт на новата формация е предвиден за 9 ноември 2012, петък. Мястото на събитието е клуб Микстейп 5, съобщават организаторите от Строежа.

На практика, това ще бъде първият концерт на Анимационерите, след близо двугодишна пауза. В състава на групата влизат Георги Згуров-Гурко (вокали), Николай Бекриев-Заека (китари), Цветан Методиев (синтезатори и програминг), Владимир Василев - барабани и специалният гост от Лондон - Светлана Василева (бас-китара).

Светлана от години живее във Великобритания, а родната публика имаше възможността да я види и чуе на концерта на Moby в рамките на Spirit of Burgas 2011. Нейното участие на 9 ноември в Микстейп прави предстоящия лайв наистина уникален.

Билети за концерта се разпространяват в мрежата на Ticketstream.bg, включително - клуб Строежа, бар Петък, Офис 1, На тъмно, Техномаркет и др. Цената им на предварителна продажба е 8 лв. за първите 100 броя, 10 лв. - за следващите. Емисията на билетите е ограничена до 500.

Самото събитие ще стартира в 20:00 часа с ди джей сетове и специални гости, чиито имена ще бъдат съобщени съвсем скоро.

 



Водещи

Най-четени