Антония Петрова на романтична почивка в Сицилия 05.09 | 08:56

"Поздрави от слънчева Сицилия и от "развеждащото" се семейство!", пише миската

От Кремена Бедерева

Антония Петрова продължава да дразни или пък - да радва родната публика. Миската публикува в профила си във Facebook снимки от семейната си почивка в Сицилия.

"Поздрави от слънчева Сицилия и от "развеждащото" се семейство! Дай Боже всекиму такъв "развод" на красива яхта, обикалящи влюбени южна Италия! "Мъжът ми бил омръзнал" - пожелавам на всяка българка мъжът и да я обгрижва, да угажда на всички нейни прищявки и обича както моя го прави, пък да видим на коя ще и омръзне моят изпълнен с приятни преживявания и пътувания живот!", апелира Антония, в желанието си да опровергае клюките, които се носят около нея и съпруга й Александър за развод.


"Isola Bella, Taormina, Italia! Красивият плаж-остров е разположена в подножието на Таормина!Гледката наистина е живописна и всеки художник или фотограф би се изкушил да я увековечи - стръмен, скалист бряг, тюркоазено море, екзотична растителност и остров, до който можеш да стигнеш, ходейки по водата и по крайбрежната ивица! Красота!", обяснява Антония.

Миската разказва от социалната мрежа, че Таормина почива не само тя и съпруга й, но и известни личности като Моника Белучи, София Лорен. "Тaormina - Таормина, отдавна носи славата на най-известният морски курорт в Сицилия. Много красиво място, на което не случайно се връщаме със съпруга ми, на семейна ваканция, за втори път! Тук това лято почиват едни от най-красивите и известни италиянки в целия свят - Моника Белучи, София Лорен и Орнела Мути! Доменико Долче и Стефано Габана представят новата си колекция висша мода, избирайки за арена на таланта си именно Таормина!"


Водещи

Най-четени