Араби искали фолкаджийката Лияна 30.05 | 20:54

Предлага ли ѝ договор

От iNews.bg

Попфолк певицата Лияна през последните години си спечели много недоброжелатели. Причина за това стана връзката ѝ с футболиста Благой Георгиев, докато жена му беше бременна с първото им дете. После пък в шоуто VIP Brother беше изключително близка с боксьора Тервел Пулев, което породи доста клюки.

Певицата обаче не съжалява за никоя от връзките си. За сметка на това още се ядосва за някои пропуснати възможности, при това не една и две.

Преди време имала възможност да замине за Дубай заедно с баща си, само че не го направила. Той свири на пан флейта, а тя на китара, което ги правело страхотен дует. От един от големите хотели в арабската държава им предлагали да ги включат в програмата си.

"Исках и да уча, много любознателно дете бях. Заради ситуацията в България се налагаше да почна да работя от по-малка. Но ако имах повече търпение и повече вяра в себе си, щях да се стегна, да уча, да завърша това, което наистина искам, и да знам, че съм направила всичко необходимо", споделя Лияна пред Story.

Водещи

Най-четени