Арестуваха Селена Гомес по бикини 08.05 | 10:52

Но не в София, а във Флорида

От Мартина Панайотова

Най-популярната тийн звезда в света за тази година Селена Гомес вече пристигна в България и предизвика истински фурор. Гаджето на Джъстин Бийбър ще прекара известно време у нас във връзка с новия си филм "Gateway”, в който си партнира с Итън Хоук (който също се радва на благоприятния софийски климат).

19-годишната идолка на подрастващите обаче в момента се занимава паралелно и с усилената промоция на друга продукция с нейно участие – младежката комедия "Spring Breakers", в която си сътрудничи с цяла купчина палави лолитки – Ашли Бенсън, Рейчъл Корайн и Ванеса Хъджинс.

Филмът стил "Гръм в рая" разказва историята на няколко колежанки, които отиват в затвора, след като обират магазин по... неонови бикини.

Всъщност, по продукцията все още се работи и тя няма да види бял свят преди късна есен, но това не попречи в мрежата да изтекат няколко дузини снимки на момичетата в работна обстановка.

Те бързо окупираха интернет пространство и даже послужиха като муза на списание Interview, което публикува част от тях на страниците си.

На тях ясно се вижда как Селена и бандата й вилнеят из Маями, като накрая биват арестувани в по секси бански. Дали в "Gateway” са планирани подобни сцени, с които Гомес да зарадва българските си почитатели, все още не е известно, но само си я представете как тича по бикини и сутиен из цяла "Витошка", а накрая родните сили на реда й щракват белезниците....

Водещи

Най-четени