Арестуваха рапъра Soulja Boy 20.10 | 08:56

В превозното средство на звездата са открити оръжия, наркотици и голяма сума пари в брой

От Елена Кирилова

Рапърът Soulja Boy бе арестуван, след като полицията откри наркотици, оръжия и пари в брой в превозното средство на певеца, в което пътували още четирима души, съобщава NME.

Арестът е станал сутринта на 18 октомври в Темпъл, Джорджия, но по-късно певецът е бил освободен срещу гаранция от 10 хил. долара.

От полицията твърдят, че са открили голямо количество марихуана, оръжия и пари в превозното средство. След като била направена оценка на стойността на наркотиците и парите, се оказало, че тя е 70 000 долара.

В момента се провежда и разследване дали 21-годишният рапър и неговите спътници притежават разрешителни за намерените пистолети.

През 2009 г. Soulja Boy бе арестуван след инцидент по време на заснемането на видеоклип в Джорджия. Изпълнителят на хита "Crank That” бе задържан, след като полицията бе повикана, за да сложи край на купон на звездата, който решил да се повесели в изоставена къща.

Soulja Boy вече работи по четвъртия си студиен албум, който носи името "Respect My Hustle". Според плановете албумът трябва да бъде пуснат в продажба в началото на следващата година.

Водещи

Най-четени