Аштън Къчър бързо забрави Деми Мур 29.12 | 09:49

Актьорът вече има друга жена до себе си

От Кремена Бедерева

Аштън Къчър е бил забелязан с нова жена, съобщава Contactmusic.

33-годишният актьор, който се раздели съвсем наскоро с Деми Мур - е прекарал Коледа в Италия със сценаристката Лорен, като двамата са посетили многобройни забележителности през празниците, включително кулата в Пиза.

Източник разказва пред US Weekly, че двойката се държала за ръце и обядвала в романтичен ресторант в Пиза на Бъдни Вечер. Те са похапвали спагети заедно, и разбира се – Аштън е платил сметката.

Любопитното е, че Къчър е предприел това европейско пътуване не с луксозен самолет, а със спортна кола, с която сам се придвижвал. Двойката е била отседнала в частно жилище.

Звездата от "Двама мъже и половина", който замени фаворитът Чарли Шийн, публикува в профила си в Twitter снимки от своята ваканция, заедно с бизнес партньора си. "Римска ваканция с приятели....изумителна Нова година!", пише Аштън.

Той наскоро обяви плановете си да прекарат Новогодишната нощ през следващата година в Австралия, защото иска да посрещне първи Новата година, поради часовата разлика в страната.

"Най-доброто място е Ню Йорк. Този град винаги те наелектризира и там нещата се правят от големи по-големи и по-добре, отколкото навсякъде другаде, но през следващата година искам да отида в Сидни, защото ще мога пръв да посрещна новия ден от Новата година", обясня бившият съпруг на Деми Мур.

 

Водещи

Най-четени