Аштън Къчър отново стана модел 16.06 | 20:57

Преди да влезе в "Двама мъже и половина" актьорът се върна към забравеното си амплоа

От Теодора Деянова

Американският актьор Аштън Къчър грабна вниманието на публиката по време на Седмицата на модата в Сао Паоло, като се прояви като модел на модния подиум, съобщи Yahoo.com.

В сряда 33-годишният съпруг на холивудската звезда Деми Мур открил ревюто на бразилската марка "Colcci” заедно с една от най-известните бразилски манекенки – Алесандра Амброзио.

След звездния си миг Аштън седнал на първия ред сред публиката, което разочаровало фотографите, надявали се да го уловят с обектива си зад кулисите с екипа от модели. Преди края на ревюто Къчър забързано си тръгнал, за да избегне светкавиците и тълпата фенове, крещящи за автографи.

Малко известен е фактът, че преди да започне телевизионната си и филмова кариера, Къчър е бил модел. Явява се на конкурс за модели през 1998г., но загубва от Джош Дюамел. Това не му попречва да се запише към модната агенция Next и да започне да се снима в рекламни кампании на Calvin Klein и Pizza Hut и да участва в ревюта в Париж и Милано.

Представянето му в Бразилия е може би едно от последните му модни прояви, тъй като актьорът скоро ще замести Чарли Шийн в хитовия сериал "Двама мъже и половина".

 

 

Водещи

Най-четени