Балдъзата на Принц Уилям хвърли око на Гришо 07.06 | 13:17

29-годишната Пипа смята, че Григор Димитров привлича все повече внимание сред жените

От Краси Киров

Най-добрият български тенисист Григор Димитров се понрави на по-малката сестра на херцогинята на Кеймбридж Катрин, след като самата Пипа Мидълтън заяви, че намира Гришо за доста атрактивен.

Балдъзата на Принц Уилям започва собствена рубрика със съвети в списание "Венити Феър". Утре на пазара излиза първият брой с колонката на една от най-желаните млади дами на Острова, а в първата си публикация тя е отделила време на предстоящия турнир от Големия шлем "Уимбълдън".

29-годишната Пипа съветва хората да отделят време за тенис, като е съставила пътеводител за турнира в Лондон, позирайки в тенис екип. Освен че съветва зрителите да си вземат дъждобран за мачовете, тя споменава и кои тенисисти трябва да бъдат следени. Сред тях е и родната звезда Григор Димитров, който привлича все повече внимание сред жените.

"Григор Димитров определено е приятен за окото на дамите", твърди Пипа Мидълтън, която е известна с бурния си начин на живот и понякога скандалното си поведение.

"В момента Гришо изживява връзка с топ тенисистката при жените Мария Шарапова, която е и с няколко години по-голяма от него", пише още младата дама.

Тя твърди, че е запалена фенка на тениса. През 2004 година, когато още не е имала връзки с кралското семейство, Пипа и сестра ѝ Кейт са чакали от 5 часа сутринта на опака за билети за "Уимбълдън". Първият ѝ билет за централния корт е струвал 35 паунда.

Най-четени