Бате Енчо се разплака в Dancing Stars 14.03 | 09:51

С партньорката му Петя получиха най-малка подкрепа от зрителите и отпаднаха от шоуто

От Рени Янкова

Бате Енчо и Петя - една от звездните двойки в Dancing Stars, прекратиха участието си рано-рано в риалити формата, излъчван по Нова телевизия.

Снощи двамата отпаднаха след първите елиминации. Бате Енчо трябваше да се изправи срещу други три двойки – Нели и Наско, Милко и Елена, Мариан и Михаела.

Но чарът на бате Енчо явно не успя да впечатли зрителите, които не го спасиха и той напусна танцовото шоу.

Въпреки че не получиха достатъчно подкрепа от зрителите по време на лайв предаването, цялата зала стана на крака и аплодира представянето на бате Енчо и Петя.

Актьорът Христо Мутафчиев, който тази година е сред журито, коментира танца им така: "За първи път в това шоу видях и театрален етюд по време на танца и зная, че за това е виновен само Енчо, а професионализмът на Петя си личи във всяка стъпка”.

Бате Енчо реагира много емоционално на новината за отпадането от шоуто, като със сълзи заяви: "Ще продължа да се занимавам с това и ще продължа да свалям килограми, но ми е жал ми е за Петя, защото все й дават стари хора да танцува с тях. Извинявай Петя, че те провалих”.

В битката в Dancing Stars продължават останалите три двойки - Нели и Наско, Милко и Елена, Мариан и Михаела, които ще можем да видим другата седмица.

Водещи

Най-четени