Башар Рахал заведе младата си любовница в Италия за ЧРД 29.07 | 13:01

Блондинката Райна Караянева, която се изявява като модел и актриса, не спира да се “хвали” в мрежата с красотата и глезотийките, на които има щастието да се радва през последните дни

От iNews.bg

С романтична почивка в Италия изненада любимата си актьорът Башар Рахал. Красивата Райна се радва на вкусна храна, скъпо вино и среднощни разходки като подарък за рождения си ден.

Блондинката, която се изявява като модел и актриса, с няколко години по-млада от Башо, не спира да се "хвали” в мрежата с красотата и глезотийките, на които има щастието да се радва през последните дни. Двойката е в Сицилия, където влюбените са се отдали на романтични преживявания, хапват традиционната италианска кухня и дразнят зложелателите с любовта си.

Освен рожден ден на Райна двамата празнуват и края на снимките на филма "Завръщане 2”, чийто режисьор и сценарист е Ники Илиев. Башар, Райна, които екранни герои са Яна и Бранимир, и колегите им – Ники Илиев, Орлин Павлов и Сашо Кадиев, прекараха повече от месец в снимки на морския бряг. Веднага след края на ангажиментите им Рахал и красивата му половинка отпрашиха за слънчева Италия.

Райна и Башар са сред най-любопитните за клюкарите светски двойки. И двамата имат по един брак зад гърба си, както и деца. Запознават се по време на снимки и малко след това любовта им пламва. Обичат да пътуват и споделят редица общи интереси. "Съдбата ни събра на снимачна площадка и често ни хвърля на нея, ей така, да не забравим усещането... Яна и Бранимир или Башар и Райна, няма значение, важното е да има любов на терен и извън него” – казва красивата Райна за избраника си.

Водещи

Най-четени