Бащата на Бионсе вече няма да ѝ бъде мениджър 29.03 | 15:40

Все още не се знае кой ще заеме неговото място

От Елена Кирилова

Бащата на Бионсе, Матю Ноулс, вече няма да й бъде мениджър, предаде АП. Носителката на "Грами" и нейният баща решиха да се разделят в бизнес план, заяви говорителят на Бионсе Ивет Ноел-Шур.

"Благодарна съм за всичко, на което ме е научил. Израснала съм, гледайки как той и майка ми управляват свой собствен бизнес. Те са работливи предприемачи и ще продължат да вървят по своя път", обясни певицата в изявление.

Тя подчерта предаността към баща си в личен план: "Той е мой баща и го обичам до смърт. Благодарна съм за всичко, на което ме е научил". Певицата обаче не уточни точно какво е довело до раздялата. Самият той заяви, че решението е било по взаимно съгласие.

"Бизнесът си е бизнес, семейството си е семейство. Обичам дъщеря си и съм много горд с нея и всичко, което е постигнала. Очаквам тя да продължи този огромен успех", обясни Ноулс.

Той заяви, че смята да се фокусира върху работата на лейбъла си, който издава госпъл музика, в която компанията е направила "огромни инвестиции".

Матю Ноулс беше мениджър на Бионсе още от момента, в който тя дебютира през 1990 г. в групата Destiny's Child. Той ръководеше всички аспекти от дейността ѝ - от музиката и модата до филмите. Досега младата изпълнителка има 16 награди "Грами", както и участие в касовите филми "Мечтателки" и "Обсебена".

Все още не е обявено кой ще е новият мениджър на Бионсе.