Бебето на Уилям и Кейт тръгна по света 07.04 | 14:30

Кралското семейство пристигна с малкия Джордж в Нова Зеландия

От Беатрис Николoва

Кралското семейството Уилям, Кейт и малкият Джордж пристигнаха в Нова Зеландия. Пътуването им ще продължи 3 седмици, като ще отидат и до Австралия.

Осеммесечният принц Джордж направи своя светски дебют на сбирка на група родители и техните бебета на 9-ти април в правителствената сграда в столицата на Нова Зеландия.

Премиерът Джон Кий поздрави семейството, преди то да бъде посрещнато от традиционния танц на маорите в новозеландската столица. Уилям и Кейт планират през следващите няколко седмици да направят дегустация на вино от местно лозе, да се срещнат с режисьора на "Властелинът на пръстените" Питър Джаксън, да направят разходка с джет и да посетят втория по големина град в Нова Зеландия - Крайстчърч.

Херцогинята на Великобритания се е подготвяла изключително дълго за срещата. Тя е поръчала дизайнерски тоалети и е ангажирала австралийската двойка Тамара Ралф и Майкъл Русо, които да се погрижат за нейната визия, те се грижат за външния вид на Кери Ъндърууд, Анджелина Джоли и Бионсе.

За да добиете представа колко са скъпи техните услуги, ще ви издадем, че за една коктейлна рокля, Мидълтън ще трябва да плати 50 000 паунда.

Вижте уникалните снимки от пристигането на кралското семейството в нашата галерия.

Водещи

Най-четени