Белгия е столицата на Румъния, а Памела танцува кючек 18.09 | 21:41

VIP-овете се насладиха и на хавайско парти с участието на голямата звезда

От Ивайло Коралски

След края на тазвечерното VIP шоу, станаха ясни няколко неща.

Първо, "столично" пиво определено не е от любимите напитки на Черната Златка. В специална мисия, въпросната VIP персона трябваше да разкрие няколко, трябва да признаем, крайно популярни столици на европейски държави.

И дивната дама почти успя. Почти.

Според родната дива Белгия е столица на Румъния, Босна е столицата на Сърбия, а Англия е столицата на Великобритания.

Смятаме, че щеше да бъде още по-любопитно, ако продуцентите на VIP Brother 2012 бяха добавили към общия списък няколко, особено познати нам държави извън Европа като Етиопия, Пакистан или Монголия.

Или може би щеше да бъде още по-тъжно...

Въпреки неуспешната мисия, която за малко да коства хавайското парти, което останалите участници в предаването трябваше да преживеят редом с Памела Андерсън, "спасителят" Фънки направи така, че въпросното празненство все пак да се състои. Направи го благодарение на успешния завършек на поставената му още снощи мисия, според правилата на която той трябваше никога да не е чувал за именитата особа на спасителката Си Джей Паркър. 

Нататък, хавайският празник демонстрира, че на Памела нищо родно не ѝ е чуждо. Гръдната блондинка успешно се включи в нещо средно между хоро и кючек и успя да се внедри сред родните звезди по изненадващо естествен начин.

Прочее, Памела нагледно демонстрира, че е нещо повече от силикон, в съчетание с руси коси и популярна порно касета.

VIP спасителката изглеждаше ужасно земна, приятно любопитна и поне за момента, по-ранните слухове, че е напуснала недоволна къщата явно ще си останат единствено такива – слухове.

Поне в рамките на предаването Памела се отправи в добро настроение към избраната за нея ексклузивна обител.

За утрешното шоу водещите обещаха, че възникнало съперничество между Багата и победителя от "Сървайвър" Николай ще нагорещи ситуацията в къщата. А повечето почитатели на Памела вероятно все още мечтаят да я видят в червения бански на родна територия... 

Водещи

Най-четени