Бербатов: Горе главата Станке... За нас си N1 10.08 | 08:23

Нападателят на Ман. Юнайтед подкрепя Станка Златева в социалната мрежа

От Кремена Бедерева

Българският нападател Димитър Бербатов е фен на новите технологии и социалните мрежи. Неведнъж той е използва различни онлайн платформи, за да изрази мнението си по актуални въпроси.

Вчерашното участие на Станка Златева на Олимпийските игри в Лондон отново даде повод на Бербо. Той изказва своята подкрепа за българската състезателка в страницата си в социалната мрежа Facebook.

"Станка гази наред... И така до златния медал ... Бравооо :))" - призовава Бербо, точно след двете победи в първите две срещи на Станка, което й донесе класиране на четвъртфинал в борбата за жени до 72 кг.

"Горе главата Станке.. За нас си N1 .. :))", пък е успокоението, което Бербатов отправя към Станка Златева, след като на финала тя спечели първият официален медал за България от Олимпийските игри в Лондон.

За съжаление, той отново не бе златен. 13-ият ден на Игрите в английската столица се оказа фатален за българската състезателка и тя за втори пореден път остана в подножието на олимпийския връх.

На финала в категория до 72 килограма в свободната борба при жените, Златева допусна поражение от 21-годишната рускиня Наталия Воробьова и както и в Пекин преди 4 години, отново остана със сребърен медал, и то по същия начин - след загуба с туш, предизвикана от груба грешка на българката.

 

Водещи

Най-четени