Беър Грилс е уволнен от Discovery Channel 14.03 | 12:44

Водещият и медията имат явни разногласия по програмата

От Елена Кирилова

Телевизионният авантюрист Беър Грилс, познат от предаването "Man vs. Wild”, бе уволнен от Discovery Channel, съобщава BBC. Според собствениците на Discovery причината се крие в "продължаващ спор по договора" на водещия.

Грилс, който води предаването от 2006 г., впечатли света с невероятните си подвизи, вариращи от ядене на насекоми до пиене на урината на диви животни.

Неговият говорител потвърди, че водещият и медията не могат да постигнат взаимно съгласие относно новата програма, ето защо пътищата им се разделят.

"За съжаление Беър и Discovery не успяха да се разберат за новата програма и той не е съгласен с решението на Discovery да сложи край на продукцията", коментира Хедър Кръг. "Беър обича "Man vs. Wild” и се надява, че ще може да продължи снимките, за да зарадва скоро лоялната си аудитория".

Предаването спечели зрителите с непрестанните приключения на известния си водещ, който пътува до далечни части на света, показвайки на хората как да оцелеят.

Към момента шоуто се излъчва в 200 страни по цял свят, но изглежда снимките на предаването на път да приключат завинаги.

В част от сериите са участвали и редица знаменитости, които са фенове на Грилс. Сред тях са Джейк Гиленхал, Уил Феръл и Бен Стилър.

През 2008 г. водещият се извини публично за това, че е заблудил зрителите, че е изоставен в пустинята, но след разкрития на консултант на програмата стана ясно, че водещият е отседнал в мотел.

Водещи

Най-четени