Бившата на Слави Трифонов го унизи с разказ за проблемите във връзката им 28.05 | 10:00

Мартина Огнянова за сефте проговори за отношенията си с Дългия

От iNews.bg

Екс приятелка на Слави Трифонов - Мартина Огнянова най-после проговори за връзката си със шоумена. Бившата танцьорка от балет "Магаданс" се изповяда във видео в социалната мрежа Фейсбук, разкривайки неподозирани подробности за съвместния ѝ живот с Дългия. 

"Бях с мъж, който беше много известен, много влиятелен. Отстрани изглеждаше прекрасно. Той можеше да си позволи всичко, което поиска, включително и за мен. 7 години имах тази връзка. Всички приятелки около мен искаха да им се случи същото нещо. Говорили сме си как съм се държала, че е станало, защо съм интересна. Те искаха на всяка цена да им се случи това. Близките ми хора също бяха щастливи, защото отстрани изглеждаше вълшебно. Един мъж, който има всичко – финансови възможности, влияние, власт и е известен. Помежду си обаче имахме зададени отношения – всеки е в някаква роля, за да изградим "прекрасния свят" и "прекрасния палат", в който живеем, а всички наоколо казват: "Уау, ето го съвършенството, и ние искаме", започва разказа си Мартина.

"Отстрани изглеждаха така нещата. Аз определено съм била в самозаблуда. Никога не съм показвала и демонстрирала положение. Със сигурност егото ми се е радвало и се е блазнело от мнението и погледите на хората – за тях всичко изглеждаше супер. Вътрешно за мен не беше така. Имало е много нощи, в които съм плакала", продължава с откровения си разказ Мартина, разкривайки, че била жертва на постоянен контрол и се е налагало да живее изцяло по правилата на Трифонов.

"Имала съм терзания, съмнения за качеството на връзката с този човек. Хич не харесвам ревността, но понякога човек усеща, че има нещо, което не е наред. И този сблъсък между това, което усещам, а не искам да го усещам... И различните ситуации. Не става, когато нещо е стъпило само на материално ниво...

Аз ще направя така, защото той иска така. Сега ще отидем на почивка еди-къде си, после тука ще работим, тук имаме задължения, там отговорности. Един такъв свят с график и план и уж не се чувствах изморена, но имаше толкова нощи, в които съм плакала. И гледах никога да не съм сама. Обаче като останеш сам...Те не знаят тези мънички съмнения, ситуации и ние, прикривайки ги от хората, позволяваме нашият свят да изглежда перфектен за тях", изповядва се бившата любима на Дългия.

"Изживявах си го някак си. Един ден срещнах Коко (бел. ред. – настоящия ѝ мъж). Вече нещата във връзката ми бяха започнали да стават зле. Дълбоко в мен не се чувствах изобщо добре, въпреки че на преден план всичко изглеждаше нормално, аз знаех, че не се чувствах добре. Отидох да тренирам бокс в една зала. Коко дойде да замества треньора ми. Излязохме веднъж на разходка и до ден днешен не сме се разделяли", споделя почти през сълзи Мартина.

Към днешна дата Огнянова вече не се занимава с танци. С настоящия ѝ мъж Коко развиват общ бизнес, свързан с внос на чуждестранни козметични продукти. Красивата варненка, която дълги години бе до Слави Трифонов, вече има две деца от бившия боксьор. След раздялата с Дългия тя не само бе изхвърлена от балета на шоуто му, но остана и без жилище и кола, с каквито разполагаше, докато бяха заедно. Сега Мартина живее далеч по-скромен живот, но признава, че се чувства повече от щастлива и е срещнала мъжа, за когото винаги е мечтала. "Чувствам се с него, сякаш ми е не просто любим, а приятел. Можем да говорим за всичко, споделяме си много", добавя Огнянова за живота си сега.

Водещи

Най-четени