Бийбър прави звезден футболен отбор с Бекъм начело 13.07 | 15:20

Ще бъде нещо като тима на Роби Уилямс, но с по-млади играчи

От Олга Андреева

Джъстин Бийбър е намислил да последва стъпките на 38-годишния Роби Уилямс и 47-годишния Вини Джоунс и да направи свой звезден футболен отбор.

Както обаче сам уточнява, неговият ще включва по-млади участници.

"Знам, че в Ел Ей има отбор от знаменитости, в който играе Роби Уилямс, но аз мисля да направя отбор с по-млади играчи. Момчетата от One Direction казаха, че ще участват, а също и Lil Bow Wow”, казва Джъстин, цитиран от MusicRooms.net.

И уточнява, че има само един, човек, който може да бъде треньор на подобен отбор и това е Дейвид Бекъм.

"Лично ще питам Дейвид и наистина се надявам да каже "Да". А и ще играе само на 10 минути от дома си."

Изпълнителят на хита "Baby” се оказва, че бил фен на футбола и дори играел често през последните две-три години.

Със звездния отбор обаче плановете са не да ритат всеки ден. "Ще бъде нещо като три-четири мача на сезон", разсъждава Бийбър.

И разкрива, че се кани да помоли Виктория Бекъм и приятелката му Селена Гомес, с която явно все още са заедно, въпреки слуховете, да бъдат основни мажоретки и да вдигат настроението на играчите.

Междувременно стана ясно, че срещу Бийбър е заведен съдебен иск за обезщетение на стойност 9 млн. долара, съобщи Contactmusic.com. Ищцата твърди, че оглушала от концерт на звездата през юли 2010 г.

Певецът е виновен защото приканвал феновете си от публиката да крещят колкото се може по-силно. Резултатът е, че от две години насам жената, отишла на концерта с дъщеря си, страда от пищене в ушите и отслабен слух.

Водещи

Най-четени