Бийбър пропусна дипломирането си 03.07 | 09:02

Певецът не е могъл да си вземе дипломата за средно образование

От Олга Андреева

Покрай цялата известност на Джъстин Бийбър и драмите с евентуалното му бащинство, човек забравя, че той все още е ученик. Изглежда и той не отдава голямо значение на образованието си, защото не успя да намери време да отиде на церемонията по дипломирането си.

Изпълнителят на "Boyfriend” не е присъствал на връчването на дипломите за завършено средно образование от католическата гимназия в родния си Стратфорд, Онтарио, Канада, съобщи Virginmedia.com.

Все пак името на 18-годишната тийн звезда е било включено в програмата. Последните класове Джъстин е взел чрез дистанционно обучение.

Директорът на училището Тим Дохърти заяви пред канадския новинарски канал QMI: "Ние сме много горди с Джъстин и с всички останали 192 възпитаници на гимназия "Сейнт Майкъл". Не можем обаче да коментираме каквито и да било лични въпроси, свързани с Джъстин или с друг наш възпитаник."

Певецът изглежда е бил твърде зает покрай световното си турне, с което промотира последния си студиен албум "Believe”. Той обаче е намерил време да се появи публично с приятелката си Селена Гомес и да рекламира парфюма си.

По последна информация се готви да участва и във филмовата версия на хитовия през 90-те години сериал "Спасители на плажа".

Водещи

Най-четени