Бионсе всъщност е бременна в девети месец? 01.12 | 13:18

Ново видео разкрива, че певицата трябва да роди всеки момент, а не през февруари догодина

От Олга Андреева

Бременността на Бионсе определено се оказа обвита в известна доза мистерия. След като се появиха съмнения, че певицата всъщност не е бременна, а носи изкуствен корем, докато всъщност сурогатна майка износва детето ѝ, сега се оказва, че и терминът на звездата е много по-скоро, отколкото първоначално беше оповестила.

Самата изпълнителка на "Countdown", след като съобщи, че очаква дете от съпруга си Джей-Зи на церемонията по връчването на наградите на MTV за най-добри музикални видеоклипове, малко по-късно разкри, че мъничето трябва да се появи през февруари догодина.

Сега обаче от видео, пак с Бионсе, заснето през септември, става ясно, че тя е била бременна в шестия месец към онзи момент, което автоматично означава, че бебето би трябвало да се появи през декември, съобщи Contactmusic.

Видеото, което се появи онлайн вчера, е заснето на 23 септември снимките на клипа за песента "Countdown", посочва Daily Star. По-рано пък стана ясно, че 30-годишната певица очаква момиченце.

Наскоро Бионсе сподели: "Със съпруга ми сме заедно от 10 г. и сега чувствам, че моментът е подходящ и съм много благодарна, че Бог ме благослови с най-големия подарък, който човек може да получи. Ако има такова нещо като подходящ момент, смятам, че това е сега и съм много щастлива".

Най-четени