Бионсе и Джей Зи с брачни консултации онлайн 14.07 | 21:49

Звездната двойка твърди, че така запазват комуникацията си отворена

От Пламена Вълчева

Бионсе и Джей-Зи получават потърсиха помощ за брака си онлайн. Двойката, която в момента е на съвместното си световно турне On The Run се съветва с психолог по Skype, пише Daily Mail.

Такива случаи на брачно консултиране в Америка са съвсем нормална практика. Звездната двойка познава терапевта си от години и всяка седмица провежда сеанс с нeго, за да може двамата да запазят комуникацията си отворена и да избегнат всякакви недоразумения, твърди източник за изданието.

Двойката, която сключи брак през 2008 г. беше набедена през последните месеци в изневери. Но двамата твърдят, че ползват консултациите, за да поддържат щастието във връзката си, а не за да решават някакъв генерален проблем помежду си.

Новината за консултациите на семейството идва два месеца, след като сестрата на Бионсе – Соланж, се нахвърли върху Джей-Зи пред смаяния поглед на R&B дивата. Сценката беше заснета от охранителните камери на сградата и изтече в интернет.

"Накрая на деня семействата имат проблеми и ние не сме по-различни. Обичаме се и преди всичко сме семейство. Оставихме всичко това зад гърба си и се надяваме и всички останали да направят същото", коментират звездните изпълнители.

Водещи

Най-четени