Бионсе обяви датата на раждане на първото си дете 11.10 | 13:01

Певицата и Джей-Зи чакат бебето си през февруари 2012 г.

От Елена Кирилова

Бионсе разкри, че с Джей-Зи очакват първото си дете през февруари 2012 г., съобщава NME. Певицата съобщи датата по време на гостуването си в австралийското предаване Sunday Night.

"Аз и съпругът ми сме заедно от десет години. Мисля, че вече е време... И съм толкова щастлива", коментира звездата преди време в интервю за NME.

Бионсе разкри, че е бременна, точно преди началото на церемонията по връчването на наградите на MTV за най-добри музикални видеоклипове.

Впоследствие се оказа, че новината, че Бионсе е бременна, е поставила нов рекорд в Twitter. Уебсайтът на социалната мрежа е регистрирал 8 868 туита в секунда по време на представянето на певицата на MTV Video Music Awards на 27 август вечерта.

Невероятната скорост, с която се появи новината за бременността, бе постигната само секунди, след като публиката видя как Бионсе показва коремчето си на сцената и как Кание Уест поздравява съпруга ѝ Джей-Зи в публиката.

Предишният подобен рекорд с най-много туитове в секунда бе поставен, когато 7 196 души написаха съобщения в Twitter през юли, когато отборът на Япония спечели Световната купа по футбол за жени.

Наскоро певицата бе обвинена в плагиатство от белгийска хореографка, който твърди, че Бионсе е копирала движенията от клипа на новия си сингъл "Countdown” от видеоклип на самата хореографка, Ан Тереса ДеКеерсмаекер.

Водещи

Най-четени