Бионсе ще пее пред над 100 милиона зрители 17.10 | 10:45

Певицата се завръща силово с концерт на Super Bowl

От Олга Андреева

След като известно време беше извън прожекторите заради бременността и раждането на първото си дете, сега Бионсе се кани да се завърне окончателно на сцената и в съзнанието на публиката с участие на Super Bowl.

Паузата между двете полувремена на финала на сезона в Националната футболна лига на САЩ е най-гледаното телевизионно време. Миналата година Super Bowl стана най-гледаното предаване за всички времена със 111 милиона зрители.

Досега в паузата на двете полувремена са пели изпълнители като Майкъл Джексън, Мадона, Джанет Джексън, Принс. Бионсе ще изнесе своя мини-концерт на 3 февруари 2013 г. в Ню Орлиънс, съобщиха организаторите в Twitter.

За нея това ще бъде второ участие на Super Bowl, след като през 2004 г. изпълни националния химн в родния си град Хюстън, когато New England Patriots биха Carolina Panthers.

По традиция към главните изпълнители в най-гледаната пауза между две полувремена на футболен мач се присъединяват специални гости, посочва London Evening Standard.

Макар че все още няма официално обявени имена, очаква се с Бионсе на сцената да се качат още съпругът ѝ, Джей-Зи, както и бившите ѝ колежки от Destiny's Child - Кели Роулънд и Мишел Уилямс.

Водещи

Най-четени