Брад Пит взема под крилото си децата на Крис Корнел 02.06 | 11:13

Актьорът ще поеме грижите за тях след смъртта на баща им

От iNews.bg

Холивудската суперзвезда Брад Пит започва да се грижи за децата на Крис Корнел. Актьорът е завел наследниците на покойния музикант на разходка в тематичния атракционен парк "Universal Studios Hollywood". Пит беше близък приятел с вокалиста на "Soundgarden", който миналия месец сам отне живота си. Според източници на списание "Е!" той е извел на разходка в парка синовете на Корнел – 11-годишният Кристофър и 12-годишният Тони по-рано тази седмица, предаде БГНЕС.

"Те изглежда се чувстваха удобно заедно, Брад се опитваше да отвлече вниманието им за няколко часа със забавен ден в парка", сподели източникът, според когото актьорът се е стараел много да направи децата щастливи. Според запознати Пит, който заедно с Фарел Уилямс, Дейв Наваро и Джош Бролин, беше на погребението на музиканта, е бил съкрушен от смъртта на Корнел. По-рано друг негов близък приятел – бившият изпълнителен директор на "Парамаунт" Брад Грей, почина след битка с рака.

"Той е съкрушен и в шок. Той се опитва да преодолее загубата на двама големи свои приятели", заяви по-рано източник до актьора. Крис Корнел, който тази седмица беше кремиран, почина, след като се самоуби в хотелската си стая след концерт на "Soundgarden" в Детройт миналия месец.

Водещи

Най-четени