Брад Пит иска децата при себе си 21.09 | 18:08

Покрай развода актьорът ще се бори и за попечителството над хлапетата

От iNews.bg

Брад Пит е силно разгневен от начина, по който Анджелина Джоли се е отнесла към развода им, тъй като той е искал раздялата им да остане далеч от обществеността. Актьорът също така е решен да се бори за попечителство над децата си. Според източник на изданието TMZ Пит е ядосан и заради слуховете за него, които се появиха след новината за развода, както и заради твърденията, че поведението му е поставило на риск шестте му деца.

Изданието също така посочва, че двамата актьори са поддържали връзка през последните няколко дни, като Пит е призовавал Джоли да решат въпроса с развода "като възрастни". Вместо това Анджелина настоя за пълно физическо попечителство над децата, твърдейки, че Пит ги поставя в риск.

По-рано TMZ съобщи, че като мотив за искането на попечителство Джоли е посочила злоупотребата на Пит с алкохол и наркотици, което според нея застрашава децата, припомня БГНЕС. Двойката е заедно от 2004 г., но сключва брак през 2014 г. Джоли и Пит имат заедно три биологични деца – Шайло на 10 години и близнаците Вивиан и Нокс на 8 години. Те отглеждат и три осиновени деца – Мадокс на 15 години, Захара на 11 години и Пакс на 13 години.

И за двамата това не е първи брак. Джоли беше омъжена за Джони Лий Милър от 1996 г. до 1999 г. и за Били Боб Торнтън от 2000 г. до 2003 г. Преди нея Брад беше женен за Дженифър Анистън от 2000 г. до 2005 г.

Водещи

Най-четени