Брад Пит се измъква от съдебна битка за развода 22.10 | 13:34

Актьорът умишлено не отговорил навреме на иска на Анджелина

От iNews.bg

Брад Пит е изпуснал умишлено крайния срок, в който да даде отговор на иска за развод с Анджелина Джоли. Целта е да избегне ожесточените битки в съда, които биха навредили на децата, съобщават клюкарските сайтове TMZ и US Weekly. 52-годишният актьор няма и намерение да даде официален правен отговор, докато адвокатите на двойката не сключат извънсъдебно споразумение относно попечителството на децата им. Според TMZ, Пит се надява да получи юридическо и физическо попечителство, но и да избегне битката в съда.

Сайтът пише, че има още една причина Брад Пит да бави ответа си. Все още тече разследването на конфронтацията на борда на самолета между Брад и 15-годишния Мадокс, която се превърна и в основен повод за развода на Бранджелина. Според информацията, която беше публично оповестена, актьорът е ударил сина си в изблик на гняв. Сътрудници на отдела за защита на децата обаче не откриха по тялото на Мадокс следи от удари. Въпреки това Мадокс все още отказва да се види с баща си и поддържа теорията на майка си, че е бил ударен.

На 19 септември тази година Анджелина подаде документи за развод, припомня БГНЕС. Като причина за иска тя посочи непреодолими различия между двамата и изиска пълно попечителство над 6-те им деца.

Водещи

Най-четени