Брад и Анджелина за милите семейни моменти и болестта на актрисата 05.11 | 14:50

Двойката даде общо интервю за списание WSJ

От iNews.bg

Анджелина Джоли никога не е бягала от светлините на прожекторите и от неудобните въпроси. Не го прави и в искреното си интервю за новия брой на списание WSJ Magazine's Innovators Issue. На интервюто присъства и нейната не по-малко известна половинка - Брад Пит.

Двамата говорят за семейството и децата, разкриват подробности около тежките операции на Джоли и разказват любопитни факти около заснемането на новия им общ филм By the Sea.

Анджелина коментира славата, както и факта, че общественото внимание никога не е я притеснявало. "Просто трябва да си сигурен, че все още си ефективен, въпреки цялата суматоха. Започне ли да пречи на живота ти, то тогава е лошо. Но на мен не ми пречи.”

Брад много добре разбира какво мисли жена му по въпроса и допълва, че тя няма нищо против вниманието на хората, но също така не може да се каже, че му се наслаждава кой знае колко. "Не мисля, че Анджи харесва чак толкова много актьорската професия. За нея това е по-скоро начин да покаже уважение към майка си, която живееше за изкуството. Тя откри истинското щастие и призвание в работата си като сценарист и режисьор извън светлините на прожекторите."

Коя е най-добрата роля на Анджелина според Брад, както и какво още разкрива двойката за семейните си отношения, ще разберете в Jenite.bg!

Водещи

Най-четени