Брад и Анджелина нямат намерение да увеличават охраната си 03.06 | 21:01

Двойката смята, че хора като нападателя са изключения

От Пламена Вълчева

Анжделина Джоли каза, че с Брад Пит няма да правят промени в охраната на обществени места, след като той беше нападнат на червения килим в Лос Анджелис на премиерата на филма "Господарка на злото", съобщи AP.

"Такива хора са изключение от правилото. Повечето фенове са прекрасни. През годините сме имали прекрасни преживявания и сме много благодарни за подкрепата им. Начинът, по който се държим, няма да се промени" - каза тя пред Асошиейтед прес на промоцията на новия си филм "Господарка на злото" в Шанхай.

Брад Пит и три от децата придружават Анджелина Джоли в Китай. Актрисата заяви, че децата много се забавляват. Тя каза също, че Пит се е справил с нападението на бившия украински телевизионен журналист "идеално". 

"Господарка на злото" е филмът с най-голям дебют в бокс-офис класацията в кариерата на Анджелина Джоли. Приходите от него през първия уикенд прожекции в Северна Америка са 70 милиона щатски долара, допълва БТА. 

Анджелина Джоли утре навършва 39 години. Тя каза, че не знае как ще отпразнува рождения си ден, защото Брад Пит и децата обикновено измислят изненади.

Водещи

Най-четени