Брат Пит закрива кино фестивала в Лондон 16.08 | 14:35

Зрителите първи ще видят най-новият на изгората на Джоли

От Лазар Тодоров

Кино фестивалът в Лондон ще бъде закрит със специалното участие на не кой и да е, а на един от най-добрите актьори Брат Пит.

На 19 октомври ще се състои и премиерата на най-новия филм на звездата екшън-драмата за Втората световна война "Ярост". Тогава ще бъде закрит и петдесет и осмият фестифал на Острова. На сцената в Лондон освен съпруга на сексапилната Анджелина Джоли ще се качи и режисьорът на лентата Дейвид Айър, който е най-известен с работата си по сценариите на "Тренировъчен ден" и "Бързи и яростни".

Във филма се разказва за група танкисти, който са принудени да се борят с отстъпващите нациски войски в края на Втората световна война, информира Skynews.

"Приятно е да се завърнеш в Англия, където заснехме този  филм. Миналата година полетата на Оксфордшир и Хертфордшир ни  приютиха за 12 седмици. Да направим тук европейската премиера на филма, е като да се завърнем у дома" - коментира Айър

Световната премиера на "Ярост" е насрочена за 24 октомври  2014 година.  Пълната програма на 58-ия лондонски кинофестивал ще бъде  обявена на 3 септември, допълва БТА

Водещи

Най-четени