Братът на Ивайла Бакалова: Баща ни ме е провесвал с главата надолу от 12-я етаж 18.05 | 17:00

Антоний опроверга напълно д-р Божидар Бакалов

От iNews.bg

Големият брат на Ивайла и Божидара Бакалови Антоний опроверга д-р Божидар Бакалов. Доведеният баща на Антоний заяви, че дъщерите му са крадли и са "уморили" баба си с действията си. Според варненеца, доведеният му баща търси медийна популярност и обясни пред Мартин Карбовски, че целият скандал се е случил заради един апартамент.

Д-р Бакалов е работил в Америка, там го осъждат на 10 години затвор. След тази случка майка му се прибира в България съсипана. Жената си чупи тазобедрената става и се налага майката на сестрите Бакалови да я гледа. Малко преди да почине майката на доктора преписва апартамента на внучките си. Баща им така и не преживява този факт и започва да обвинява дъщерите си във всевъзможни грехове. Освен това д-р Бакалов заявява, че доведените му синове били сводници, което според Антоний отново е невярна информация.

Големият брат на "Мис България" сподели, че тя наистина се казвала Людмила в първите три години от живота й. Името й било избрано по настояване на баща й, който изпратил писмо до Тодор Живков с обяснение, че ще кръсти близначката на дъщеря му и иска жилище по този повод. Антоний е категоричен, че Ивайла и Божидара не са били "купени" от татко им за 1000 лева и майка им винаги се е грижела за тях.

Големият брат на близначките потвърди историите, който миската разказа в "Къртицата". Баща им наистина ги будел през нощта, посред зима, за студени душове. Освен това ги надвесвал от високите етажи на блока, в който живеели. Антоний апелира д-р Бакалов да спре със спекулациите и да остави семейството им на мира.

 

 

Водещи

Най-четени